EVAWGIB Popravio Barkod Skener CMOS Čitač Modul Motor Kutiju sa Prikaži skeniranja 1 d otišli 2D qr Kod PDF417 USB Interfejs Popravio Barkod Čitač (RS232 Intterface)

EVAWGIB Popravio Barkod Skener CMOS Čitač Modul Motor Kutiju sa Prikaži skeniranja 1 d otišli 2D qr Kod

KM 34.49

Količina robe

Podrška pročitao 1 d otišli 2 D Šifre na ekran i papir; Sposobnost da skeniram zamagljen, slomljena, nepravilno i šarene barcodes; To je dugo dekodiranju domet posebno za 1 d otišli bar kodovima. 【Mali u veličinu】Izuzetno mali i lako se popravio u mini opremu. 【Širom-dometu za Prijavu】To može biti upotrebljeno u PDA, bežični skeniranje pištolj, industrijske internet stvari uređaji, samo-službe mašine, Kiosk , Rampu, Mobilni Uplatu i druge korištenja scenarija.Lako iskoristi, zahtijeva bez znanja o sliku priznanje Dešifruje raznim zajednički 1 d otišli/2 D šifre kao što je Barkod, QR kod itd. 【Lako Iskoristi】 Uključi i igraj se, lako se integrirati, visoki standard automatika i može biti ugradjene u terminal uređaje.Kao što Ormarić, KIOSK.EVAWGIB Popravio Barkod Skener CMOS Čitač Modul Motor Kutiju sa Prikaži skeniranja 1 d otišli 2 D qr Kod PDF417 USB Interfejs Popravio Barkod Čitač.


Detaljne karakteristike

Slični proizvodi

ZEBRA MC92N0-GP0SXEYA5WR
  • Nedavno

ZEBRA MC92N0-GP0SXEYA5WR

KM 156.75

INDUSTRIJE VODI ZLATO STANDARDE ZA POKRETLJIVOST U ZAHTIJEVA ENVIRONMENTSThe MC9200 je sledeće generacije u MC9000 Serije, industrija je zlato standarde za pokretljivost u inventar.INDUSTRI