Staklo papira za uzorke, Sisaljku papira za uzorke Fleksibilniji Integrisane za Sprat Keramičke Pločice za Stakla

Staklo papira za uzorke, Sisaljku papira za uzorke Fleksibilniji Integrisane za Sprat Keramičke Pločice

KM 36.52

Količina robe

Lagan uređaj za zaključavanje može rukovati sa nježno pritisnite je povuci.To je lako i rada‑spašavam.Sisaljku tanjir je napravio kompresije tehnologija, što je fleksibilniji, jake adsorption i nije lako padneš.Je dizajniran od chuck zgušnjavanje ne samo ojačati adsorptive snagu proizvod, ali i da se proizvod nije lako da se deformiše.Ne‑slip podnijeti dizajnirao, prijatno na dodir, lako uhvatiti predmete, jednostavno koristiti.Napravljen od premije plastiku i gumene, to je integrisane i trajna, nije lako biti deformirano.Karakteristika : 1. Napravljen od premije plastiku i gumene, to je integrisane i trajna, nije lako biti deformirano.2. Sisaljku tanjir je napravio kompresije tehnologija, što je fleksibilniji, jake adsorption i nije lako padneš.3. Ne‑slip podnijeti dizajnirao, prijatno na dodir, lako uhvatiti predmete, jednostavno koristiti.4. Lagan uređaj za zaključavanje može rukovati sa nježno pritisnite je povuci.To je lako i rada‑spašavam.5. Je dizajniran od chuck zgušnjavanje ne samo ojačati adsorptive snagu proizvod, ali i da se proizvod nije lako da se deformiše.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Sisaljku Lifter Material : Plastic Color : Orange Chassis Promjeru : Povrsine. 120mm/4.7 in Horizontal Sisaljku : Povrsine. 50 kg/110.2 lbs Vertical Sisaljku : Povrsine. 35kg/77.2 lbs Scope od Koristi : Čašu, spratu ili keramičke pločice, auto školjke i druge predmete bez udarci ili holes Function : U sisaljku uglavnom se koristi dobiti čašu pločice sprat, površinu statički ručnog alata, koristi težak deformacija od gumene šasija stvoriti vakuum, i koristim atmosferski pritisak da sisaljku robu čvrsto postići svrha pokupiti i utovar i istovar.Paket Listu : 1 x Sisaljku papira za uzorke.


Detaljne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Suction Cup Lifter
Material:
Plastic
Color:
Orange
Chassis Diameter:
Approx. 120mm/4.7in
Horizontal Suction:
Approx. 50kg/110.2lbs
Vertical Suction:
Approx. 35kg/77.2lbs
Scope of Use:
Glass, floor or ceramic tiles, car shells and other objects with no bumps or holes
Function:
The suction cup is mainly used to obtain the glass tile floor, surface static hand tools, use the toughness and deformation of the rubber chassis to create a vacuum, and use the atmospheric pressure to suction the goods firmly to achieve the purpose of picking up and loading and unloading.
Package List:
1 x Suction Cup Lifter :

Slični proizvodi

Norwex Čišćenje Pastu
  • Nedavno

Norwex Čišćenje Pastu

KM 54.00

6.76 oz.NE za Upotrebu na Bras i Silver.Sjajno za Hrom, Nerđajućeg Čelika, Aluminijuma, Porcelan, i Sličnim Površinu.Čisti, Čisti, i Štiti Površinu.Bezbedan za Upotrebu na Kafu Lonc

Svi Svrhu Čistiji (Napuniti)
  • Nedavno

Svi Svrhu Čistiji (Napuniti)

KM 33.30

Čini 64 unci svaka 3 unci bocu čini 32 unci svi svrhu čistiji.Biljnog, bez mirisa i tvrd na zemlju i prljavštinu.Na Zemljiprijateljski nacin da napuniti i ponovo upotrijebi sprica boce.